Rústico de Berenjenas

Rústico de Berenjenas

Hey everyone, hope you're having an amazing day today. Today, I'm gonna show you how to prepare a special dish, Rústico de Berenjenas. It is one of my favorites food recipes. For mine, I am going to make it a little bit tasty. This will be really delicious.

Rústico de Berenjenas is one of the most well liked of current trending meals in the world. It's appreciated by millions daily. It is simple, it is fast, it tastes delicious. Rústico de Berenjenas is something that I've loved my entire life. They are nice and they look wonderful.

Many things affect the quality of taste from Rústico de Berenjenas, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Rústico de Berenjenas delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Rústico de Berenjenas is 2 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

To begin with this recipe, we have to prepare a few ingredients. You can have Rústico de Berenjenas using 22 ingredients and 11 steps. Here is how you cook that.

Para esta receta aconsejo de dividirla en 4 fases
en este modo podemos realizar un trabajo rápido y ordenado.

Fase (1) Preparación de los tomates Confit.
Fase (2) Preparación del Pesto.
Fase (3) Preparación de la Berenjena.
Fase (4) Preparación del plato.

Ingredients and spices that need to be Get to make Rústico de Berenjenas:

  1. ---- Tomates Confit:
  2. 3 Tomates Corazón de Buey medianos
  3. Cáscara de 1/2 Naranja
  4. Cáscara de 1/2 Limón
  5. Azúcar Moreno
  6. Semillas de Comino
  7. Sal, Aceite Virgen extra
  8. ---- Pesto:
  9. 1 atado Albahaca
  10. 1/2 Ajo privado del verde interno
  11. Queso Parmesano rallado fino
  12. 20 Piñones
  13. Aceite V/E, Sal, Pimienta
  14. ---- Berenjena:
  15. 1 Berenjena grande
  16. 150 Grs. Harina sin Gluten
  17. 1 Lt Aceite para Freír
  18. ---- Plato:
  19. 2 Mozzarellas de Búfala cortadas en medallones de 2 cm de espesor
  20. 4 medallones Berenjenas fritas
  21. 4 medallones Tomates Confit
  22. Pesto cuanto basta

Steps to make to make Rústico de Berenjenas

  1. Fase 1...
  2. INGREDIENTES... 3 Tomates Corazón de Buey medianos. - Cáscara de 1/2 Naranja. Cáscara de 1/2 Limón. - Azúcar Moreno - Semillas de Comino. - Aceite Virgenextra, Sal. - RECETA - 1) Hacemos un corte en cruz en la parte inferior de los tomates y los colocamos dentro de una caserula con agua hirviendo por 2 Min. 2) Los quitamos del agua, enfriamos y los pelamos privándolos de las semillas y del agua de vegetación.
  3. 3) Realizada esta operación colocamos los tomates afetados de 2 Cm. Aprox. en una bandeja provista de papel de horno. 4) condimentamos los tomates con. 1- Azúcar Moreno 2- Las cáscaras del Limón y la Naranja picadas muy pequeñas y privadas del Blanco. 5) Colocamos sobre cada loncha de tomate 3 semillas de cominos, unos granitos de Sal y unas gotas de Aceite V/E.
  4. 6) Introducimos la bandeja en horno estatico y no ventilado previamente caliente a una temperatura de 85 grados por 2 horas. 7) Retiramos del horno y dejamos enfriar.
  5. Fase 2 preparación del pesto...
  6. INGREDIENTES... Un atado de Albahaca. - 1/2 Ajo privado del verde interno. - Queso Parmesano rallado fino. - 20 Piñones - Aceite V/E. Sal. Pimienta RECETA ​ 1) Una vez lavada la Albahaca la introducimos en un vaso de un Minipimer junto a los Piñones, el Parmesano el Ajo y el Aceite. Licuamos agregando Aceite si es necesario hasta lograr la densidad justa. Ajustamos de Sal y Pimienta a gusto.
  7. Fase 3 la berenjena preparación...
  8. INGREDIENTES... Una Berenjena grande. - 150 Gr. de Harina sin Gluten. - Aceite para Freír 1Lt. - RECETA - 1) Una vez lavada y seca procedemos a cortar la Berenjena en 4 medallones de Aprox. 2Cm. de espesor. ​ 2) Pasamos los medallones por Harina y los freímos en abundante Aceite hasta que queden doradas y bien cocidas. ​ 3) Las retiramos del Aceite y las colocamos sobre un papel absorbente.
  9. ¿ Te ha gustado mi receta ? Entonces, para la composición del plato sigues el enlace: www.humbychef.wixsite.com/espanol/sin-gluten-1/rustico-berenjenas Podrás también descargar el PDF de la receta.
  10. Si quieres ver mis videorecetas... www.humbychef.wixsite.com/espanol/youtube-channel
  11. #ComanBienYSeanFelices... #HumbyChef.

As your experience and also self-confidence grows, you will certainly locate that you have a lot more all-natural control over your diet and also adjust your diet regimen to your individual tastes in time. Whether you intend to serve a dish that makes use of fewer or more components or is a little essentially zesty, you can make easy changes to attain this goal. In other words, begin making your dishes in a timely manner. When it comes to basic cooking abilities for beginners you do not need to learn them yet just if you grasp some easy food preparation strategies.

This isn't a complete overview to quick and simple lunch recipes yet its excellent food for thought. With any luck this will get your innovative juices flowing so you can prepare tasty meals for your family without doing too many heavy meals on your journey.

So that is going to wrap it up for this exceptional food Simple Way to Prepare Any-night-of-the-week Rústico de Berenjenas. Thank you very much for your time. I am confident that you will make this at home. There is gonna be interesting food in home recipes coming up. Don't forget to save this page on your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!

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