Lasaña de berenjena y atún

Lasaña de berenjena y atún

Hey everyone, hope you are having an amazing day today. Today, I will show you a way to make a special dish, Lasaña de berenjena y atún. It is one of my favorites food recipes. For mine, I will make it a little bit unique. This will be really delicious.

Lasaña de berenjena y atún is one of the most well liked of recent trending meals on earth. It is enjoyed by millions every day. It is simple, it is quick, it tastes yummy. Lasaña de berenjena y atún is something that I've loved my entire life. They are fine and they look wonderful.

Many things affect the quality of taste from Lasaña de berenjena y atún, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Lasaña de berenjena y atún delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Lasaña de berenjena y atún is 3/4 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Lasaña de berenjena y atún estimated approx 75'.

To begin with this particular recipe, we have to prepare a few components. You can have Lasaña de berenjena y atún using 10 ingredients and 8 steps. Here is how you can achieve it.

Ingredients and spices that need to be Take to make Lasaña de berenjena y atún:

  1. 2 berenjenas
  2. Placas lasaña
  3. 1/2 puerro
  4. 1/2 cebolleta
  5. 2-3 cucharadas tomate triturado
  6. 4 latitas atún en aceite
  7. 2 latitas pimientos rojos asados
  8. Queso de gratinar
  9. Sal
  10. Pimienta negra molida

Instructions to make to make Lasaña de berenjena y atún

  1. Lava las berenjenas, parte a la mitad haciendo una canoa y da unos cortes en la carne.
    Pon agua con sal a hervir y cuando rompa añade las berenjenas, quizás tengas que poner algún cacharro encima porque tienden a flotar.
    Deja que cuezan hasta que veas que la carne esté tierna.
    Si te gusta más hacer este paso en el horno, también puedes hacerlo, a mí me gusta más así, ya que puedo vaciar bien toda la berenjena.
  2. Saca del agua las berenjenas y deja que escurran bien, cuando hayan enfriado y las puedas manipular sin quemarte, con una cuchara saca la carne llegando hasta la piel, si están bien cocidas no te costará.
    Vuelve a dejar la carne en el escurridor para que sigan soltando agua.
  3. Trocea a tu gusto, el puerro y la cebolleta, reserva.
    Escurre el aceite de las latas de atún PERO NO LO TIRES.
    Escurre y trocea el pimiento rojo.
  4. En el aceite de las latitas de atún, vamos a sofreír el puerro y la cebolleta, debería ser bastante con este aceite, si necesitas más agrega. Pon el tomate y haz todo esto junto.
  5. Trocea la carne de la berenjena y cuando esté el sofrito listo añade la carne de berenjena a el, ten un rato haciendo todo junto, añade un poco de sal si consideras que es necesario, agrega el atún y el pimiento, cocina esto unos minutos, añade pimienta negra molida a discreción.
  6. Vamos a poner en remojo o a cocer las placas de lasaña, depende de las que tú utilices, sigue las instrucciones del fabricante.
  7. Para montar la lasaña haz capas, una de placas, otra de relleno, nuevamente placas, relleno y una última de placas, pon encima queso de gratinar y al horno que tendremos que poner a 180/200° por unos 15/20 minutos, el tiempo siempre es relativo, ten en cuenta que todo lo que metes está hecho, lo único que quieres es gratinar y que tome temperatura.
  8. Y este es el resultado!!!
    Una lasaña con un toque diferente, que seguro sorprenderá.😉

As your experience and confidence grows, you will certainly find that you have a lot more natural control over your diet regimen and adjust your diet regimen to your personal tastes gradually. Whether you want to offer a dish that utilizes less or more components or is a bit basically hot, you can make simple adjustments to accomplish this goal. To put it simply, start making your dishes in a timely manner. As for fundamental food preparation skills for beginners you do not need to discover them yet just if you master some easy cooking techniques.

This isn't a complete guide to fast and simple lunch recipes however its great food for thought. Ideally this will obtain your creative juices moving so you can prepare scrumptious dishes for your family members without doing way too many heavy meals on your trip.

So that's going to wrap this up with this special food Easiest Way to Prepare Quick Lasaña de berenjena y atún. Thanks so much for your time. I am confident you can make this at home. There is gonna be interesting food at home recipes coming up. Remember to bookmark this page in your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!

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