Sarmale de pollo

Sarmale de pollo

Hello everybody, I hope you're having an incredible day today. Today, we're going to make a special dish, Sarmale de pollo. One of my favorites. For mine, I am going to make it a bit unique. This will be really delicious.

Sarmale de pollo is one of the most favored of current trending meals on earth. It's appreciated by millions daily. It is simple, it is quick, it tastes delicious. They are nice and they look wonderful. Sarmale de pollo is something which I have loved my whole life.

Many things affect the quality of taste from Sarmale de pollo, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Sarmale de pollo delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Sarmale de pollo is 6 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Sarmale de pollo estimated approx 50 minutos.

To begin with this particular recipe, we must first prepare a few components. You can cook Sarmale de pollo using 14 ingredients and 7 steps. Here is how you can achieve that.

La receta difiera de una región a otra de Rumania; esta es la receta adaptada a donde vivo a lo que tengo acceso y por supuesto es el sueño de los que aman la carne (uno de ellos mi marido)
Para ser sincera la he acortado un poco para no pasarme todo el día con un plato, el numero de comensales depende de los grandes que hacen los rollos.

Ingredients and spices that need to be Take to make Sarmale de pollo:

  1. 1 repollo mediano(1ó 2 kg) con las hojas lo mas lisas que encuentres
  2. 1 kg pechuga de pollo(mejor picada, pero a mi me gusta en trozos como una cereza)
  3. 200 gr arroz(redondo)
  4. 1 cebolla grande picada finita
  5. 1 zanahoria(opcional) pasada por el rayador
  6. 2 huevos
  7. 1 vaso tomate frito
  8. 1ó 2 cdts sal
  9. 1 cdts pimiento(opcional, aunque le da una nota especial)
  10. 1 cuchara de eneldo picado finito (si encontráis)
  11. 1 cuchara de perejil picado finito
  12. 1/2 tomate frito aparte
  13. zumo de 1 limón
  14. nata francesa (para poner por encima al emplatar)

Instructions to make to make Sarmale de pollo

  1. Se cortan las hojas de repollo, se lavan y se dejan escurrir (hay que sacar las hojas de repollo enteras); quita la parte dura de la base de todas la s hojas, pon una cazuela con agua (lo bastante para cubrir las hojas a la hora de mecerlas), con una pizca de sal a hervir; y cuando rompe a hervir mete las hojas dentro, déjalas 5 minutos a fuego mediano y reserva.
  2. Mezclar bien el resto de ingredientes restantes en un bol y comprobar la sal; pica el resto del repollo (centro y partes duras o hojas que se te han roto); sepáralo en 2 partes iguales; coge una olla con fondo grueso y pon un a capa de repollo picado, reserva.
  3. Escurre la hojas de repollo (con cuidado para que no se te rompan) y ponlas una encima de la otra, sentada (por que esto lleva tiempo!!!) ten cerca el bol de carne las hojas y la olla.
  4. Empiezas... coge una hoja, estírala bien en tu mano y pon en el centro un poco del bol (como una albóndiga de grande o lo que tu quieras, a mi me gustan pequeñas) y enrollarlo como un rulo, después mete los bordes para dentro en la olla.
  5. Forma una espiral con los rulos y cuando este completa, pon la próxima encima;
  6. cuando has terminado la carne, pon encima el resto de repollo picado en un vaso grande de agua, mezcla el 1/2 vaso de tomate frito, el zumo de limón y un pizca de sal, verterlo en la olla
  7. Se pone a fuego lento (si el fuego es fuerte se deshacen) hasta que este hechos (en 35 minutos saca uno y pruébalo); se ponen en el plato dependiendo de la petición de los comensales y se pone encima de ellos una buena cuchara de nata francesa.

As your experience and confidence expands, you will certainly find that you have more natural control over your diet as well as adjust your diet to your personal tastes in time. Whether you want to serve a recipe that uses less or more components or is a bit basically hot, you can make simple modifications to attain this goal. In other words, begin making your dishes in a timely manner. As for standard cooking skills for beginners you don't require to discover them but just if you grasp some straightforward cooking techniques.

This isn't a total overview to fast as well as easy lunch recipes yet its great something to chew on. Hopefully this will obtain your innovative juices flowing so you can prepare tasty dishes for your family members without doing way too many heavy meals on your journey.

So that's going to wrap this up with this special food Recipe of Homemade Sarmale de pollo. Thank you very much for your time. I'm confident that you will make this at home. There is gonna be interesting food at home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page on your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!

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