Albóndigas de berenjenas, con salsa de tomate

Albóndigas de berenjenas, con salsa de tomate

Hello everybody, it is John, welcome to our recipe page. Today, we're going to make a special dish, Albóndigas de berenjenas, con salsa de tomate. It is one of my favorites. This time, I will make it a little bit unique. This will be really delicious.

Albóndigas de berenjenas, con salsa de tomate is one of the most popular of recent trending meals on earth. It's appreciated by millions daily. It's easy, it is quick, it tastes delicious. Albóndigas de berenjenas, con salsa de tomate is something which I've loved my whole life. They're nice and they look fantastic.

Many things affect the quality of taste from Albóndigas de berenjenas, con salsa de tomate, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Albóndigas de berenjenas, con salsa de tomate delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Albóndigas de berenjenas, con salsa de tomate is 2 raciones.. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Albóndigas de berenjenas, con salsa de tomate estimated approx 45 minutos..

To get started with this recipe, we have to first prepare a few ingredients. You can cook Albóndigas de berenjenas, con salsa de tomate using 10 ingredients and 7 steps. Here is how you can achieve it.

Estas albóndigas son muy suaves con las berenjenas y muy sencillas, se pueden preparar con antelación, yo recomiendo preparar la salsa antes de servirlas ya que es muy rápida.
En la foto veréis un huevo pero no es necesario.

Ingredients and spices that need to be Take to make Albóndigas de berenjenas, con salsa de tomate:

  1. 2 berenjenas
  2. 1/2 cebolleta
  3. Aceite
  4. 1 diente ajo
  5. 1/2 cucharadita moca de cominos
  6. 1 poco pimienta recién molida
  7. 4 cucharadas pan rallado
  8. 1 poco harina normal
  9. 250 grs. salsa de tomate casero ya preparada
  10. 1 chorrito vino dulce

Instructions to make to make Albóndigas de berenjenas, con salsa de tomate

  1. Estos son los ingredientes
  2. Pelamos las berenjenas, las cortamos a dados pequeños, le añadimos un poco de sal y la ponemos en un escurridor
    para que suelten el agua que es lo que produce el amargor.
    Con 1/2 hora es suficiente.
    Mirar el agua que sueltan.
  3. Ponemos un poquito de aceite en la sartén, picamos la cebolla y la pochamos a fuego lento, la tapamos para que quede blanda y no se queme, con 10 minutos es suficiente.
  4. Ya tenemos la cebolla y le añadimos la berenjenas, no añadir nada de aceite, que se vaya friendo poco a poco, que quede como una masa no aceitosa.
    En el mortero machacamos el ajo y los cominos y se lo añadimos a las berenjenas con un poco de pimienta recién molida.
  5. Ya tenemos nuestras berenjenas preparadas para montar las albóndigas, le añadimos cuatro cucharadas de pan rallado poco a poco para darle forma de albóndigas, las pasamos por harina y ya las temos listas para freír.
  6. En la sartén ponemos aceite y las freímos a fuego medio porque se hacen muy rápidas y las ponemos en papel absorbente. Se pueden comer tal cual para acompañar un guiso de carne o simplemente con carne o pescado a la plancha.
  7. En el poquito de aceite que quedan de freír las albóndigas ponemos el sofrito que ya tenemos preparado y el vino dulce y que se se fría unos 5 minutos y ya le añadimos las albóndigas y que cuezan 5 minutos y ya están listas para servir

As your experience and self-confidence grows, you will discover that you have more natural control over your diet regimen as well as adjust your diet regimen to your individual tastes in time. Whether you want to serve a dish that uses fewer or more active ingredients or is a bit more or less spicy, you can make simple modifications to achieve this goal. In other words, start making your dishes on schedule. As for standard food preparation abilities for newbies you don't need to discover them yet only if you understand some easy cooking methods.

This isn't a complete overview to fast and easy lunch recipes however its great something to chew on. Ideally this will get your imaginative juices streaming so you can prepare delicious dishes for your family without doing a lot of square meals on your trip.

So that is going to wrap this up for this exceptional food Recipe of Award-winning Albóndigas de berenjenas, con salsa de tomate. Thank you very much for reading. I am confident you can make this at home. There is gonna be more interesting food at home recipes coming up. Remember to save this page in your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!

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